Interviews

Hier vind je alle tot nu toe gepubliceerde interviews met mobiele bewoners. Deze videos zijn ook te bekijken op mijn eigen Youtube Kanaal  : Mobiel wonen. Dit zijn uiteenlopende mensen die in uiteenlopende voertuigen verblijven.  Sommige wonen in een bestelwagen, anderen in een camper, vrachtwagen , ….

Interview met Ardan Timmer

In dit eerste interview kunnen jullie kennis maken met Ardan Timmer die in zijn camper woont. Aan het einde van zijn relatie besloot hij om de dingen anders aan te pakken en in een camper te gaan wonen. 

Hier vind je zijn eigen Youtube kanaal : Ardan Timmer

Interview met Maurice Engels

In deze video een gesprek met Maurice Engels, die nadat hij genoeg had van zijn buren en geinspireerd was door mezelf en andere mobiele bewoners om zelf de stap te zetten om een bestelwagen om te bouwen en hierin te gaan wonen.

Maurice op Youtube : My life to live 

Interview met Herman en Gea (leven in een camper)

In dit interview wellicht het meest bekende koppel op Youtube dat over dit onderwerp videos maakt, Herman en Gea van leven in een camper.   Ze zijn gestart in een camper maar hebben daarna een vrachtwagen gekocht en deze omgebouwd naar mobiele woonruimte , die ze ook gebruiken om hun zelfstandig beroep uit te voeren.

Het Youtube kanaal van Herman en Gea : Leven in een camper

Interview met Van Reeth Pascal

In deze video laat ik mezelf interviewen door een kijker, ikzelf woon ondertussen al meer dan 3 jaar in een zelfbouwcamper. 

Hier vind je mijn Youtube kanaal : Mobiel wonen 

Interview met Jan en Jans Klaver

In deze video een gesprek met Jan en Jans Klaver die al van rond 2000 mobiel wonen. Eerst in een camper, nu in een omgebouwde bus en binnenkort in een omgebouwde vrachtwagen.

Hier vind je Jan Klaver zijn Youtube Kanaal

De website word nog bijgewerkt, toekomstige intervieuws zullen hier in de toekomst verschijnen.

De individuele interviews en andere videos komen binnenkort hier ook online in aparte posts.

Woon je zelf mobiel en wil je je verhaal delen stuur me dan gerust een mail naar contact@mobielwonen.com

Terug naar de Homepage Naar de laatste video