Kanaaltrailer mobiel wonen

Nieuwe kanaaltrailer mobiel wonen

Eerder bestond al een introductie video op mijn youtube kanaal. Intussen   toch maar besloten om  een nieuwe kanaaltrailer mobiel wonen  te voorzien. Hieronder kan je deze bekijken. 

Inspiratie hiervoor vond ik in een  video van Casey Neistat. Mede daardoor besloot ik deze te maken. Deze  video vind je terug onder de tittel do what you can’t .

Een leuk muziekje met bijpassende beelden en een strakke voice over.

Laat me in een reactie onder de video weten wat jullie van deze  vinden.

Vinden jullie dit een goede kanaaltrailer mobiel wonen? Of hadden jullie er liever nog iets aan toegevoegd?

Ik ben alvast benieuwd naar jullie mening hierover en ontvang graag jullie feedback over deze video.

Neem eens een kijkje op de pagina met interviews

Dit is alvast het laatst gepubliceerde interview dat je kan terugvinden op het mobiel wonen youtube kanaal. Er is een playlist beschikbaar met een 7 tal interviews momenteel. U vind deze ook terug op deze website onder het tabblad video.

Hier vind je meer interviews

Vragen voor mobiel wonen

Nieuwe rubriek op het mobiel wonen Youtube kanaal

Sinds kort tracht ik een wekelijkse vraag en antwoord op te nemen. In deze videos beantwoord ik vragen die door jullie zijn gesteld. Deze kunnen hier, op facebook, op instagram en/of youtube gesteld worden.

Telkens er een tiental vragen zijn verzameld neem ik een video op.

Heb je zelf een vraag, stel deze dan gerust zodat ik die voor jou kan beantwoorden.

mobiel wonen

Een gedachte over “Kanaaltrailer mobiel wonen

  1. Interessante website. Ben momenteel zelf op zoek naar de mogelijkheden omtrent wettelijk en legaal mobiel te kunnen en mogen wonen in Vlaanderen/België. Kwam al veel informatie tegen op het web, maar geen eenduidige. Het meest logische lijkt mij: het aanvragen van een “referentieadres” en het statuut van “mobiele woonwagenbewoner”. maar hoe doe je dit concreet in de praktijk? Zou nuttige informatie zijn voor op de website, en voor mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.