Mobiel wonen in de media

gva artikel mobiel wonen

In de krant, op de radio en tv

gva artikel mobiel wonen

Mobiel wonen in de media

Vorige week was een memorabele week. De week begon ’s maandags door een bezoek door de PS VR Backpacker Syroop (vorige post) 

Dinsdag werd ik gecontacteerd door de Gazet Van Antwerpen, een medewerker was op mijn instagram gestoten en zo op mijn youtube kanaal terecht gekomen. Hierdoor namen ze contact met me op en zijn ’s woensdags me dan komen interviewen waarna ik donderdags in de krant ben verschenen. Link naar artikel.

Die woensdag ben ik nog gecontacteerd door Radio2 Antwerpen die iets later een interview zijn komen afnemen en vrijdags op de radio te horen was. (audio verderop in deze post) Diezelfde woensdag ben ik ook nog live op Joe FM geweest, deze audio heb ik echter niet meer terug gevonden.

ATV (Antwerpse regionale Televisie) had me diezelfde dag nog gecontacteerd en heeft me zaterdags komen interviewen. (video verder in de post)

Mobiel wonen in de media

Op de regionale televisie

De video van de Antwerpse regionale televisie ATV Het betreft dezelfde video, maar de link naar deze video op de site van ATV vind je hier.

Op de radio

Het radio interview van Radio2 Antwerpen

Dit gesprek is niet meer te beluisteren op de website van Radio2 Antwerpen, maar na contact te hebben gehad met de radio hebben ze het geluid ter beschikking gesteld zodat ik dit op de website kon publiceren mits vermelding naar Radio2 Antwerpen

In de krant

gva artikel mobiel wonen

Dit artikel is verschenen in GVA (Gazet van Antwerpen) De link naar het online artikel van de krant vind je hier. (achter betaalmuur)

Online is er ook nog een artikel in het Nieuwsblad verschenen, dat artikel vind je hier.

Dus al bij al was het een bewogen week en is Mobiel Wonen in de media goed vertegenwoordigd geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.