search expand

PS VR Backpacker op bezoek

Op het Youtube kanaal van Syroop kwam ik een video tegen van de  PS VR Backpacker,   aangezien ik zijn videos  top vind en hij de backpacker is heb ik me dan ook ingeschreven voor deze beleving. Ik ben uiteindelijk geselcteerd en afgelopen maandag is de PS VR Backpacker (Syroop dus) langs geweest in mijn camperbus. Het was een fantastische en unieke beleving  met een fantastische persoon. 

Ik heb eerst wat te eten gemaakt voor ons en daarna hebben we een leuke memorabele avond beleefd. Hieronder zien jullie de video waarin de wedstrijd word uitgelegd. Zelf heb ik niet zoveel beelden opgenomen van deze dag maar als jullie Syroop volgen op zijn Youtube kanaal krijgen jullie er binnenkort ongetwijfeld meer over te zien.

.

Syroop de PS VR Backpacker in de bus

Schrijf je nog snel zelf in

PS VR in de camper

Het was een unieke beleving om Playstation Virtual Reality te spelen in een camperbus, maar bij deze hebben we wel aangetoond dat alles mogelijk is tegenwoordig. Je kan namelijk de PS VR spelen zonder televisiescherm het enige dat je nodig hebt is stroom en dat kan makkelijk geregeld worden door de huishoudaccu en een inverter.

Meer Syroop vind je hier

  •  

Laat gerust weten wat jullie van virtual reality vinden en al zeker in de camper. Als u een reactie achterlaat gaat u akkoord met de Privacy policy die u hier kan nalezen.

Om meer te weten te komen over de mobiele levens stijl neem dan gerust een kijkje op de pagina met de intervieuws

error

Leuke site? Verspreid dan de boodschap :)

YouTube
YouTube
Instagram
Follow by Email