Wonen op Wielen

In deze tijden van crisis hebben we een nieuwe website opgezet voor mensen die wonen op wielen, in de camper, camperbus, vrachtwagen, …

Het eerste objectief van deze site is een uitkomst bieden aan mensen die wonen in een camper.

Mensen die een standplaats zoeken en of aanbieden samen te brengen.

 

Deze website bevat een interactieve kaart waar u na aanmelding via de community tab uw vraag voor hulp of aanbod van hulp kan posten.

De website is opgezet door vrijwilligers uit de gelijknamige fb groep wonen op wielen

Nuttige informatie op de wonen op wielen website

In de informatie tab op de wonen op wielen website vind u diverse categorien. Namelijk Belgie , Nederland en andere Europese landen .

Momenteel bevat deze website grotendeels informatie die de officiele kanalen heeft gecentraliseerd met betrekking tot het corona virus. Officiele overheids instanties zoals de bevolkingsdiensten, ambasades, gezondheidszorg, officiele documenten die u nodig hebt bij de grensovergangen  …, 

Andere informatie die ook nuttig kan zijn zoals wegenwacht,  drinkwater ,wassalons  ed vind u ook terug op de website.

Dit project is gestart rond 30 maart en er word nog constant aan gewerkt om informatie toe te voegen

Wonen op wielen verbeteren?

Wil u meehelpen aan dit project ? Dat kan door nuttige informatie en website links door te sturen naar mobielwonen@outlook.be

We zijn voorlopig maar met een klein team om alle informatie te verzamelen. Uw hulp is dan ook meer als welkom om ontbrekende informatie toe te kunnen voegen. Deze kunnen we dan centraliseren op de wonen op wielen website.

mobiel wonen

Wonen op wielen in de toekomst

Deze site is opgezet ten tijde van de Covid 19 crisis om hulp te kunnen bieden aan degene die hier behoefte aan hebben en draait volledig op vrijwilligers.

Na deze crisis zal deze website blijven bestaan en een centraal punt worden waar allerhande nuttige informatie zal worden samengebracht.  Een plaats waar u de regelgeving voor zowel Belgie als Nederland kan terugvinden, waar u via de community tab contacten kan leggen met gelijkgestemden, een forum, een blog, ….

We horen graag welke informatie en functionaliteiten u graag terug zou vinden op dit platform en doen er alles aan om dit zo snel mogelijk tot realiteit te doen komen.

2 gedachten over “Wonen op Wielen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.